Tallers
Espai de criança i educació compartida
Orientació, suport i acompanyament en la criança i l’educació
Treball en grup


 “Quan neix un fill o una filla també neixen un pare i una mare”, i així com els petits aniran creixent, el pare i la mare també ho faran alhora.

Neix un bebè, neixen un pare i una mare, neix una família. Assumir la condició materna o paterna és una experiència intensa i transformadora.

Aquest creixement es potencia enormement quan es pot fer no de forma aïllada sinó dins de la comunitat. Mai, i especialment als nostres dies, ha estat possible educar individualment. Una dita africana molt repetida afirma que “es necessita tota una aldea per educar un nen”. Totes les cultures, totes les societats, expressen aquesta idea d’una o altra manera.

Creixem junts, doncs, compartint amb altres mares i pares, i amb els seus petits, les nostres potencialitats i les nostres febleses, buscant plegats i comunicant amb joia les troballes que fem en el camí.

Un grup de Criança i educació compartida ofereix un espai

» on poder compartir vivències, expressar alegries i preocupacions, manifestar expectatives, inquietuds i inseguretats;

» on poder reflexionar, intercanviar i contrastar experiències i coneixements;

» on trobar suport i orientació en la cura, l’educació i el desenvolupament dels fillets;

Tot això des d’una perspectiva que incorpora i integra el cos i la motricitat, l’afectivitat i la relació, l’intel·lecte i la cognició, en una experiència global.

El grup ofereix suport i recursos als pares i les mares perquè la criança dels seus fills i filles pugui ser més gratificant, harmoniosa i de qualitat.


Si voleu participar en un taller, contacteu per conèixer les condicions i compartir les demandes i les disponibilitats.


Montse Verge i Vallès   651 644 294   lilula@montseverge.cat